Aromaterapijska masaza

Aromaterapijska masaza

Aromaterapijska masaza eteričnim uljimapozitivno deluje na kožu, eliminaciju toksina iz organizma i opuštanje mišića ,smanjuje mišićnu i nervnu napetost i otklanja stres u potpunosti. Ulja koja se koriste tokom masaže su potpuno prirodna, bez parabena, hrane kožu  i imaju aromaterapijski efekat na klijenta čime dovode do potpune relaksacije.

Aromaterapijska masaza je vrlo korisna i odličan je način smanjenja stresa. Esencijalna ulja imaju uticaj na autonomni nervni sistem i na taj način se smanjuje stres. Ova masaža ima uticaj i na stimulaciju cirkulacije pa se na taj način povećava snabdevanje kiseonikom i dolazi do poboljšanja imunološkog sistema.

Za aromaterapijsku masažu je jako bitno da se zna da je ona najdelotvornija u borbi protiv stresa, a samim tim i bolesti koje prouzrokuje stres.

Etericna ulja

S obzirom da se dobijaju iz raznih biljaka, ali da se pri tom izdvajaju posebne vrste miriušljavih, kvalitetnih biljaka, pa su samim tim eterična ulja našla mesto u kozmetici, medicini, ali sve veću ulogu zauzimaju u masažama.

Masaža eteričnim uljima čini  da se telo opusti i relaksira posle napornog i dugog dana, a što je karakteristično za današnje, savremene, uslove života.

Cene pogledajte na našem CENOVNIKU!

Резултат слика за aromaterapijska masaza