Masaže

Bez pomorandzine kore

Uglavnom svaka žena pati od celulita tj.  takozvane narandžine kore uglavnom na butinama nogu. Te nagomilane naslage u potkožnom tkivu se mogu dobro i uspešno otkloniti takozvanom anticelulit masažom. Te nagomilani toksini drenažom se odvode iz organizma

Ukoliko postoji želja da se oslobodimo celilitamora mora se vrlo ozbiljno taj problem shvatiti jer samo upornom anticelulit masažom možemo  doći do željenog rezultata.

S obzirom na to da anticelulit masaža zahteva malo agresivnije pokrete, ipak ne sme da dođe do stvaranja modrica na ti delovima koji su bili izloženi ovoj vrsti masaže.

Tretmani anticelulit masaže traju prosečno 20 do 30 minuta. Da bi se pojačao efekat anticelulit masaže pre samog tretmana se radi ultrazvučna kavitacija.

Anticelulit masaže se izvode u seriji od minimum 10 ponavljanja, dan za danom ili na svaka 2 dana, zavisno od osobe do osobe.

Tokom trajanja terapija poželjno je piti minimum 2 litre vode dnevno kao i pridrzavati se plana ishrane koja zahteva manji unos ugljenih hidrata i natrijuma. Poštujući ovu proceduru efekat same masaže će biti znatno izraženiji.