Masaže

Masažom i pritiskom na kožu stimulišemo sve unutrašnje organe i na taj način poboljšavamo celokupno zdravsteno stanje Vašeg organizma. Masažom smanjujemo potkožne masnoće i jastučaste čvoriće i istovremeno  poboljšavamo  cirkulaciju. Dotok hranljivih materija u tkivo omogućava da  koža dobije jaći tonus, a vraća se elastičnost kao i  mladoliki izgled. Zbog svega navedenog bitno je naglasiti da delotvorno utiče na kardiovaskularni sistem. Na Vaš poziv dolazimo kod Vas. Naše je da Vam sve ovo pružimo, a Vaše je da uživate.

Relax masaža je blaga, prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića.

 

Masaža koja se izvodi nakon treninga ili dugotrajnog napornog rada mišića sprečava nastanak mlečne kiseline, ili istu otklanja ukoliko je došlo do njenog nagomilavanja. Nakupljena mlečna kiselina se pretvara u kalcifikate, koji mogu da izazovu mišićnu napetost pa čak i bol.

 

Terapeut tokom ove masaže deluje na bolno ili napeto mesto, te prodire dublje u mišIćno tkivo. Cirkulacija postaje bolja, mišići leđa i vrata se opuštaju, postaju bolje prokrvljeni, što se manifestuje kao osećaj lakoće i opuštenosti.

 

Anti stres masaža predstavlja kombinaciju terapeutske masaže leđa i relaks masaže. Pored toga sto pomaže opuštanju od stresa, anti stres masaža koristi se za uspostavljanje ravnoteže, ali i za uklanjanje napetosti i bolnih stanja.

 

Terapetuska masaža  je jedna od onih najprostijih koja se uči na vikend kursu i rade ih uglavnom  maseri jer ako ih izvode fizioterapeuti sa svojim  znanjem i iskustvom, onda su to medicinske masaže ili terapijske.

Terapeutska masaža leđa predstavlja spoj nekoliko različitih manualnih tehnika masaže, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost.

 

Aromaterapija je drevna umetnost lečenja eteričnim uljima. Spada u jednu od najpopularnijih oblasti prirodne medicine, neškodljiva je, dokazano popravlja raspoloženje i tera od nas zimsku depresiju i viruse.

 

Ova masaža će Vas bolje nego ijedna druga osloboditi napetosti, grča i stresa. Ujedno će vidljivo poboljšati izgled, ali i kvaliet kože lica.

Tokom ove masaže deluje se na mišićno tkivo laganim pokretima koji ubrzavaju cirkulaciju i pomažu bolji protok krvi do srca. Nivo kiseonika u krvi se povećava i odlazi ka mozgu što izaziva osećaj opuštenosti celog tela.

Posle masaže ćete se osećati sveže i bićete mnogo srećniji!

Na stopalima se nalaze zone koje odgovaraju svim oganima i žlezdama u našem organizmu, kao i preko 70.000 nervnih završetaka.Masažom stopala, odnosno stimulacijom određenih tačaka na stopalima, mogu se otkloniti različite tegobe, odnosno blokade koje sprečavaju normalno funkcionisanje našeg organizma.