Rešenje protiv bolova u ledjima, vratu i ramenima  

Danas veliki broj populacije ime problem sa bolovima u leđima, vratu i ramenima. Sedenje stvara veoma jake bolove u ledjima, vratu i ramenima i zato se preporučuje što više šetanja u toku dana!Odrasli, ali i deca su najviše izložena ovom problemu i potrebno je što ranije rešiti probleme sa kičmom i bolovima, dok se kosti još uvek razvijaju, kako kasnije ne bi došlo do težih posledica.Međutim, kod mnoge dece može da bude i urođeno i te delove tela koji su slabiji je potrebno ojačati i tako sprečiti nastanak deformiteta.

 

 

 

Bolovi u ledjima, vratu i ramenima – uzrok

Današnji način života koji se većinu vremena svodi na sedenjem za kompjuterom i to od 8 do 10 sati. To našoj kičmi, odnosno celom našem telu ne prija. Predugo sedenje prouzrokuje kifozu i skoliozu, odnosno krivljenje kičme u obliku slova “S”. Samim tim dolazi do opterećenja u vratu i ramenima i stvaraju se bolovi.U zavisnosti od krive kičme, zavisi i jačina bolova.

Danas veliki broj populacije ime problem sa bolovima u leđima, vratu i ramenima. Sedenje stvara veoma jake bolove u ledjima, vratu i ramenima i zato se preporučuje što više šetanja u toku dana!
Odrasli, ali i deca su najviše izložena ovom problemu i potrebno je što ranije rešiti probleme sa kičmom i bolovima, dok se kosti još uvek razvijaju, kako kasnije ne bi došlo do težih posledica.
Međutim, kod mnoge dece može da bude i urođeno i te delove tela koji su slabiji je potrebno ojačati i tako sprečiti nastanak deformiteta.

 Današnji način života koji se većinu vremena svodi na sedenjem za kompjuterom i to od 8 do 10 sati. To našoj kičmi, odnosno celom našem telu ne prija. 
Predugo sedenje prouzrokuje kifozu i skoliozu, odnosno krivljenje kičme u obliku slova “S”. Samim tim dolazi do opterećenja u vratu i ramenima i stvaraju se bolovi.
U zavisnosti od krive kičme, zavisi i jačina bolova.
 
Terapija za bolove u ledjima, vratu i ramenima
Fizikalna medicina je toliko uznapredovala da se samo uz par tretmana može otkloniti bol u tim regijama. Ali, za jačanje delova tela potrebno je mnogo više vremena.
Deca kao i odrasli treba da dolaze na fizikalnu, kinezi i elektroterapiju kako bi ispravila kičmu i samim tim otklonila bolove.
DECA DOLAZE NA KOREKTIVNU GIMNASTIKU KOJA VEOMA BRZO I USPEŠNO REŠAVA SVE NEPRAVILNOSTI.
 

Bolovi u ramenima

FIZIOKINEZIS STUDIO se svakom klijentu nposvećuje sa pažnjom kako bi što pre rešila probleme pacijenta! ZAKAŽITE SVOJ PREGLED I TERMIN VEĆ DANAS!
064/147-1679

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram