Masaže

MASAZE

Terapeutska masaza je poseban vid masaže koji deluje dublje na tkivo, jer je pokret prodorniji i jači. Upravo ona je potrebna Vašem organizmu da se izbori sa negativnim uticajem današnjeg brzog i modernog života.

Terapeutska masaza

ANTISTRES MASAZA

Antistres masaža predstavlja spoj relax i terapeutske masaže  gde se prilikom masaže koriste posebno birana biljna ulja zahvaljujući kojima ova masaža ima i svojstva aroma terapije. 

ANTICELULIT MASAZA

Anticelulit masaža je jedan od, ako ne i najefikasniji način uklanjanja celulita. Njom se poboljšava cirkulacija, izbacuju toksini i ojačava tkivo. 

Medicinske masaže su efikasne u rešavanju upornog bola u ledjima, bola u predelu vrata, ramenog pojasa, koji su pre svega posledica mnogih obaveza čoveka u savremenom dobu. Velike posledice na organizam ostavlja stres, umanjena fizička aktivnost, dugotrajno sedenje ispred računara ili televizora, zamorni isti radni položaji koji opterećuju stalno istu grupu mišića. 

Sportska masaza je namijenjena sportistima i osobama koje se aktivno bave sportom, jer joj osnovna funkcija nije opuštanje, već sprječavanje povreda i povećanje sportskih mogućnosti. Ona pomaže da budete vitalniji i aktivniji. Pokreti su brzi i intenzivniji nego kod drugih masaža. PatronazaDolazak na kućnu adresu – Beograd i Vracar

 

sportska masaža

LIMFNA DRENAZA

Limfna drenaza je namijenjena povećanju cirkulacije limfe, venske cirkulacije, detokcikaciji i izbacivanju viška tečnosti. Kao takva pogoduje osobama sa proširenim venama i kapilarima, otklanja simptome “teških” nogu , dobra je u prevenciji i otklanjanju celulita i jačanju imunog sistema. Pokreti su nežni i prate limfni sistem, tj.simuliraju kretanje tečnosti kroz organizam.

 

RELAX MASAZA

Relax masaza – Pomoću ulja ili losiona za masažu Vaše telo se opušta, masiranjem površinskih spojeva mišića, dugim glatkim i kružnim pokretima. 

maderoterapija

 Maderoterapija – potiče iz Južne Amerike, a koristi se za oblikovanje tela, fizički oporavak i kao potpora rehabilitaciji. Koristi se za modelovanje i opuštanje tela uz pomoć drvenih alata. Pokreti su vrlo prijatni i opuštajući.

 

AROMATERAPIJA

Aromaterapija je slična Relax masaži, zato što se isto koriste ulja za opuštanje, samo se ona biraju prema problemu, odnosno potrebi.

Aromaterapija

Masaze Vracar Beograd – PATRONAZA / Dolazak na kucnu adresu! 

Zakažite svoj termin.

Pogledajte cenovnik!

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram