Sportska masaza

Sportska masaza se primenjuje kod sportista da bi opustila mišiće kako ne bi došlo do nekih većih povređivanja. Dobar maser može dodirom mišića da ustanovi koji je od njih  napetiji od drugih.

Mišić ili pak mišići koji nisu opušteni kod sportista u toku treninga ili bilo koje druge aktivnosti mogu dovesti do povređivanja.

Kada se koristi Sportska masaza?

Ona može da se primenjuje kako pre, tako i posle treninga. Kako bi imala što veći i bolji efekat, trebalo bi je primenjivati 2 do 3 puta nedeljno. Učestalom sportskommasažom dolazi do opuštanja mišića. Oni se tada oslobađaju mlečne kiseline.

Psihički benefiti

Pored toga što je masaža delotvorna za telo i što ga opušta, ima veliki uticaj i na opuštanje uma. Njom se ublažava depresija, popravlja se raspoloženje i osoba se oseća srećnije i zadovoljnije.

Sportistima je san veoma bitan kako bi ostvarili dobar uspeh. Međutim, naporan dan, treninzi, obaveze čine um veoma napetim. Upravo ta napetost ne dozvoljava opuštanje i samim tim nema ni sna. Neko pak ima isprekidan san i to ga čini još umornijim. Masaža, koja god to bila, a naročito sporta, opuštaju celo telo i osoba se ujutru oseća veoma odmornom.

Mora se takođe napomenuti i to da ova masaža nije samo za sportiste (one koji vežbaju), već je mogu koristiti svi koji žele da se opuste!

Osobe koje se bave nekim teškim fizičkim poslom, takođe mogu doći na ovu masažu.

Sportsku masazu koriste i deca koja se bave sportom! Budite uspešan sportista! Sportska masaza za decu utice dobro i na samu psihu deteta.

Sportska masaza za decu!

 

Sportska masaža

 

Sportska masaza

FIZIOKINEZIS STUDIO nudi dolazak na kućnu adresu!

Sportska masaza Vracar

Dolazak na kucnu adresu – Beograd i okolina

Uz sportsku masazu preporucuje se i ultrazvuk. Procitajte koji su benefiti

Zakažite svoju masažu!

 

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram